Lammfärsburgare med fylld spetspaprika och pepparrotssmör

av Åse

TACK för alla grilltips som ni gav! Fick otroligt många roliga och smarriga tips!
I går tog jag fasta på två av era tips! Tack till Yvonne och till Martina!!
Går kvällens middag blev grillade lammfärsburgare med grillade grönsaker, pepparrotssmör och färskostfylld spetspaprika, så gott!
IMG_4528
Jag snittade paprikan på längden och fyllde med chevrefärskost
 
IMG_4535
 
IMG_4539
Smarriga lammfärsburgare med rosmarin, vitlök, ägg, salt och peppar
 
IMG_4545
Grillade grönsaker: Broccoli, vitlök, citron och knipplök
 
IMG_4547
Pepparrotssmöret gjorde jag på smör och riven pepparrot på burk, salt och svartpeppar.
IMG_4549
SÅ GOTT!!! 
 
Veckans vin var ännu en höjdare!! Amerikanska Foppiano var blodrött, fruktigt men kraftigt och helt underbart! Och det har alltså kvalat in till systembolaget så går att köpa i butik! Här kan ni läsa om vinet: Foppiano Vineyards Petite Sirah.
Serveras till smakrika, grillade rätter av lamm eller nötkött. Så ett tips till helgen kanske? Vinet har nummer (6277)
IMG_4537

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

3 kommentarer

Martina 13 juni, 2013 - 19:21

Kul att du gillade tipset, hoppas det blev gott! 🙂

Svara
Åse 13 juni, 2013 - 21:11

Jättegott! =)) Tack igen!

Svara
Martina 13 juni, 2013 - 23:24

Du kan också testa att lägga folie över, som ett lock eller använda locken som man får till formerna, då ångas grönsakerna lite mera, gott det också!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.