Krämig pasta med kyckling

av Åse

Detta blev farligt gott, så där farligt gott så det ä’r svårt att bara ta en portion 😉

4 portioner á 13 PP

4 kycklingfiléer
1 brk fraiche med smak av fetaost & tomat (30%)
1 dl matlagningsgrädde 15%
1 pkt bacon
1 ask (250g) färska champinjoner
1 paprika
1 purjolök
Tagliatelle
Salt & peppar, timjan, oregano

Skär kycklingen i bitar och stek i smör, krydda med salt, peppar, timjan och oregano.
Lägg över i tallrik och stek klippt bacon, låt rinna av på hushållspapper.
Torka av pannan och stek upp grönsakerna, lägg sedan i bacon och kyckling och häll på fraichen och matlagninsggrädden.
Låt puttra på svag värme under lock, smaka av för ev lite salt o peppar.
Koka upp tagliatellen (35g per person alt 90g kokt)
Servera med en sallad.

IMG_4536

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

15 kommentarer

Camilla 27 oktober, 2010 - 18:10

Hej åse!
Är det ok att jag lägger ut detta receptet på min blogg om jag länkar hit till din sida?
Kramar Camilla

Svara
Emma H 20 januari, 2010 - 15:08

Hur gott som helst va det här!!

Kram

Svara
Åse 20 januari, 2010 - 15:19

Vad bra!!! =))

Svara
ulrika 14 januari, 2010 - 10:05

Denna var lätt och snabb att göra och smakade såååå gott. Barnen älskade den!!!

Svara
Åse 14 januari, 2010 - 10:11

Vad roligt!!

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 9 december, 2009 - 22:50

Då var fredagsmiddagen bestämd 😉
Tack för ett lätt recept,
jag känner lite att jag är inkörd i mina gamla recept så jag orkar inte prova något nytt men igår blev det ett recept ur VV´s mat häfte och idag blev det en ur deras vardagskokbok.
Jag börjar arta mig,
målet är att testa nya rätter minst 3 dagar i veckan.
Din recept bank är en riktig höjdare för mig nu.
Skrev ut lussekatter nyss så det ska jag göra imorgon efter barnens luciafirande på dagis. Jippie.
Ska försöka räkna fram propoints på dom först bara så jag vet huer många jag har råd att trycka i mig sen 😀

Hittade dig i VV forumet idag,
hajjade till när jag såg ditt namn 🙂
Tror förresten att dom uppdaterar sajten nu för den ligger nere.
Spännandeeeeeee!!!

Svara
Mischy 9 december, 2009 - 20:00

Det både ser och låter gott. Måste jag testa.

Svara
Malin B 9 december, 2009 - 12:41

Bara älskar den här creme fraichen, så smakrik och enkel att komplettera med annat gott.
Ska prova detta utan pastan men med en god sallad till. Börjar sakna kolhydrater nu men det är nog på tiden att börja äta lite mer sånna nu.

KRAM

Svara
Kristina 8 december, 2009 - 21:40

Vad skulle jag göra utan dig? Du är så duktig på mat o jag blir inspirerad varje dag! Är glad över att du delar med dig utav dina recept! Ett plus är oxå att de är ppberäknade:)Tack! Detta recept kommer att testas på fredag:)

Svara
Sussi 8 december, 2009 - 17:11

Toppen med alla goda recept som redan är pointsberäknade,
ska ge mig på propoints efter jul ……….
/ Sussi

Svara
Ulrica 8 december, 2009 - 17:08

Jag tackar högre makter för att du älskar att experimentera med nya och lätta recept… jag bara skriver ut och samlar på mig :)). Stort TACK för alla fantastiska recept.
Igår åt vi färsbiffarna du gjorde häromdagen *mums*.
Den här kycklingen hamnar på matsedeln till nästa vecka 🙂

Kram Ulrica

Svara
Åse 8 december, 2009 - 17:10

Vassegooo 😉 Hade du rotgrönsakerna till?? KRAMIS!!

Svara
cecilia 8 december, 2009 - 16:50

Älskar den fraichen…..

Svara
Susanne 8 december, 2009 - 16:06

Mums, det där såg jättegott ut. Ska jag definitivt prova.
Tack för att du delar med dig av dina fina recept. Hittade saffranskladdkakan på din andra sida och den ska jag också prova.

Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.