Vet ni, ni ger mig så otroligt mkt energi och motivation! Vill bara säga det!! <3

I veckan hittade jag den här bärblandningen på LIDL! Bara massa nyttiga, goa bär och inget tillsatt socker! Perfekt i en smoothie!
Av samma märke som mandelmjölet jag köper hittade jag dessa kokoschips!  (Sellton på ICA Maxi!) 6,3 kh per 100 g och har inga tillsatser! Nammi!
Nu är det ju inte meningen att man ska äta dessa i stället för mat men som snacks till helgen så fungerar det bra!

I dag kom ääääääntligen Anna Halléns bok LCHF för kvinnor!! Anna trodde hon kunde ha med sig några ex till oss i fredags men tji fick hon och vi! Jag beställde en från Adlibris istället och så får jag väl flirta till mig en signering när vi ses om 1,5 vecka!
Jag tror denna nästan smäller ÄNNU högre än hennes förra bok! Och en massa bra LCHF tips, råd, info i början! KÖP! Ni kommer inte bli besvikna!
Anna är en fantastisk inspiratör och jag är så glad att jag fått ta del av hennes kunskap IRL.

Nä nu ska jag ta en varm dusch… jag har precis haft ett hätskt samtal med Bredbandsbolaget som vi är nya kunder till, lurade så det stänker om det och nu sitter vi fast i 1,5 år! Märkligt att de inte vill ha nöjda kunder.