Kaviarfisk

av Åse

God morgon!
Hoppas ni är pigga och alerta idag, för det är ju freeeeeeeeedag!
Jag var ju hos Memira i går och allt gick bra! En ögonspecialist ska dock kika på mina ögon idag vid 15, innan vi går vidare. Jag berättar mer sedan!
Detta receptet är så himla gott! Snabbt och enkelt och oftast råvaror man har hemma. Brukar tilltala barnen också.
Ursprungsreceptet kommer från Arla.
IMG_8732
 
Nu ska jag ge mig i kast med att baka frallor! Är spänd på receptet, som inte är mitt eget men blir det bra så delar jag med mig senare! 
Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kaviarfisk


  • Total Time: 35

Ingredienser

  • 1200 gram torsk
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 20 gram färsk dill (ca 1 hand full hackad)
  • 1 gul lök
  • Drygt 1 dl kaviar
  • salt, peppar + saften av 0,5 liten citron

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Tina torsken om den är fryst och lägg i form. Salta och peppra och pressa en halv citron över fisken. Rör ihop hackad lök, hackad dill, crème fraîche, grädde, kaviar och smaka av med salt och peppar. Häll över fisken och sätt in i ugnen ca 20-25 minuter. De sista fem minutrarna på grill så fisken får lite färg.
  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 25

Nutrition

  • Serving Size: 6

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Charlotte 17 oktober, 2023 - 16:29

Väldigt god rätt som går snabbt att göra och passar alla i familjen.

Svara
Ulrika 28 mars, 2014 - 09:52

Hej!
Ska det vara Kalles Kaviar?

Svara
Åse 28 mars, 2014 - 09:53

Ja det använde jag. Ska skriva in det!

Svara
Ewa 28 mars, 2014 - 09:47

Hej Åse
Ha en bra och solig helg .
Kram
Ewa S

Svara
Ann-Sofie 28 mars, 2014 - 09:28

Fredagshälsningar till dig! Håller tummarna för att de går vägen i eftermiddag hos ögonspecialisten.
Kram kram

Svara
Åse 28 mars, 2014 - 09:29

Tack snälla! Jag också! <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.