Hello strangers! Haha ni verkar ha varit lika bloggtrötta som jag varit! Det är rätt, man ska njuta av helgen!

Om mindre än 2 veckor ska jag ha min 40-årsfest (fyller sedan den 24 juni), dvs på midsommarafton! Ska bli så himla kul! Kommer inte ha en jättefest utan jag har valt att bara ha en fest för de närmast sörjande, typ :) Tyvärr en hel del som inte kunde komma av olika skäl men så är det alltid ju! Men underbart att vänner från när och fjärran valt att fira dagen med mig! ♥
Att hitta den perfekta klänningen är inte lätt! Den ska vara lagom festlig och gärna midsomrig ju och så ska man känna sig bekväm i den i MÅNGA timmar!

Denna gillar jag och den har varit en het kandidat (Dry Lake från Provrummet) tillsammans med en Brantingklänning i siden men nu tror jag att jag hittat en riktig Åse-klänning! Skickade efter den i går från Zalando så hoppas den kommer i veckan! Sedan måste jag ju hitta ett par matchy skor! Samma sak där, man ska orka partaja i dem i ca 12 timmar! :)

Har ni några riktigt bra festtips att dela med er av??? Kan vara allt möjligt! Saker ni själva uppskattat på fester ni varit på? Alla tips emottages tacksamt!

IMG_4359

IMG_4360
Denna får vänta till ett annat partajtillfälle att bäras! ;)