Härlig helg

av Åse

Fredag blev lördag blev söndag, m.a.o så har jag ätit gott hela helgen!
Men icke en tillstymmelse till dåligt samvete har jag! För det har blivit ”normalt” mkt av det goda. Vanlig god lagad mat (i går blev det en halv kebab dock), lite godis, 1 glas vin på fredagen och 1 på lördagen.
Så avgiftad man blir av att avhålla sig från vin och socker på 8-9 dagar! Ja JAG blir det. Jag har orkat 50% av vad jag annars skulle ätit, suget har varit halverat och vågen i morse pekade på samma som i fredags, så i dag kör jag på med CK kombinerat med Low carb mat! Är riktigt taggad och det känns såååå bra att ha lämnat gourméträsket bakom sig!
Behövde dock ett litet brejk i helgen för att ta mig an resterande kilon, så nu blir det inte mer socker för mig på några veckor!

I fredags gjorde jag en otroligt god och lätt middag! Glömde ta en bild så receptet kommer en annan gång men det var i allafall ugnsgratinerade kycklingfiléer i grädde och massa riven parmesan. MUMS!

Nu ska jag motionera i form av dammsugning, sedan ska jag iväg på fotojobb. Ha en sköööön vecka!
Vi firar både sonens födelsedag (to) och vår 5 åriga bröllopsdag (fre) så det blir firande i veckan, but no cake for me!

KRAM på Er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

18 kommentarer

Jessica 8 mars, 2010 - 18:57

heja,heja.
Du är snart i mål igen! Klart man ibland får synda:))

KRAAAM

Svara
mia dahlberg 8 mars, 2010 - 18:47

Hej Åse! Hoppas allt e bra! Beställer du cambridge på nätet? Kramar

Svara
Åse 9 mars, 2010 - 09:00

Hej! Nej jag köper Cambridge via min konsulent här i stan.

Svara
jen 8 mars, 2010 - 17:29

Härligt med en vändning, duktiga du! Kramar till dig

Svara
Louice 8 mars, 2010 - 16:28

Tack o lov! Åse är mänsklig! 🙂
Jag är i liknande situation…Behöver avgifta mej efter några bedrövliga veckor m massa fett o socker o vet du vad??? Jag dricker oxå CK.. 🙂 Ännu så länge kombinerat men har tänkt iaf någon ve ren kur.

Kram o pepp!

Svara
Åse 9 mars, 2010 - 09:01

Ja jag hade det i bakhuvudet att du tidigare gått på CK? Kul att du gått igång igen! =)

Svara
Louice 9 mars, 2010 - 22:18

Ja,jag kommer inte starta fullt ut förrän på fredag. Då har jag tre lediga dar på mej att ta mej igenom den första jobbiga tiden. Minst en ve ren, kanske två sen så kommer jag kombinera det m vv-mat men verkligen tänka till så det blir bra o sund mat. Pice of cake…eller hur? 🙂

Svara
B-M 8 mars, 2010 - 15:40

Ja, ibland behöver man bryta av helt med något annat för att komma tillbaka på banan igen. Själv har jag bestämt mig för att INTE gå till VV denna veckan, men ändå köra på med mina ProPoints. Jag har dessutom gömt undan vågen hemma… Jag känner att jag har blivit helt fixerad på sifforna på vågen just nu. Förrförra vägningen hade jag gått ner 0,2 och förra gången gått upp 0,1. Det är ju ingenting, men ändå blir jag helt knäckt för det där ynka hektot. Så jag har lite våg-brejk just nu så får vi se om jag lyckas hitta motivationen & glädjen igen.:-) Lycka till med CK-kuren! Kram

Svara
mammaliv 8 mars, 2010 - 13:45

Jag har alltid varit nöjd med CK. Det har varit bra att ta till när man behöver en rejäl avgiftning eller om man bara vill få snabba resultat för att komma förbi en platå.

Jag har aldrig märkt att det är svårt att behålla viktnedgången när jag börjat äta vanlig mat igen men det beror såklart på hur man trappar upp…. Jag har även kombinerat ätit CK till frukost och middag el lunch och sen ätit ett mål riktig mat om dagen och det har funkat fint det med.

Det är väl bara att inse att man aldrig kommer kunna äta godis/socker och liknande med måtta. Det är så lätt att det spårar ur…

Svara
Maria i Gbg 8 mars, 2010 - 13:27

Heja på!! Jag riktigt ser kämparglöden mellan raderna. Du är grym gumman.

Kram från Gbg

Svara
Pi@ 8 mars, 2010 - 13:20

Kämpa på!! PUSS!

Svara
Jenjo 8 mars, 2010 - 13:11

Att avstå från socker är mycket vettigt emellanåt. Jag blir förgiftad direkt om jag äter för mycket av det och man får verkligen kämpa för att inte hamna helt galet.
Men det handlar ju om att lära känna sig själv och hur sin kropp fungar. En vetenskap som inte alls är så lätt att lära sig…
Men som du vet, så är jag otroligt imponerad över hur duktig du är på att hitta lösningar på dina problem. Lycka till, vännen!!!
KRAMIS

Svara
annalena 8 mars, 2010 - 13:00

hej!

Kul att du är tilbaka igen. Jag går själv på itrim (se Malou efter 10) deras koncept är VLCD i tre veckor vilket innebär 4 mål per dag 600 kcal samt träning på deras center kondition och styrka kombinerat mycket bra. Efter tre veckor är det dags för LCD i 12 veckor med 800 kcal. Efter det är det varierat dvs man äter två mål enl handfast metoden och byter ut 2 mål mot måltidsersättning. Kanon metod funkar för mej och så är det ju med allt passar för vissa men inte för alla. På 4 veckor har jag gått ner 11 kg.
Använder dina recept till gubben som går på vv och tänker anpassa dom till mej sen när det är dags för mat igen.

Ha det gott och tack för en inspirerande blogg

Svara
anna-lena 8 mars, 2010 - 12:59

Det är bara att kämpa på hela tiden, i helgen har jag ätit onödigt mycket, men jag står på samma vikt ändå och det får man vara nöjd med…

Ha en skön vecka, kram A-L

Svara
sweetpea 8 mars, 2010 - 12:44

Nu är jag peppad tack vare dig :o)
Om du vill/orkar eller hinner så skulle det vara jätte intressant om du skrev hur en dag kan se ut matmässigt. Jag känner mig ganska dålig på Low carb, skulle behöva lite tips. Tack för svar sist!

kram

Svara
evis 8 mars, 2010 - 11:45

Ja cambridge är det bästa jag har provat 🙂 Gick ner 29.9 kg förra våren, har dock gått upp 9 sedan dess men det är för att jag har haft ett ”återfall” men nu är jag igång igen 🙂

Svara
Carola 8 mars, 2010 - 10:53

Hejja, hejja, Du är jätteduktig.
Kram

Svara
~ Maria ~ 8 mars, 2010 - 10:37

Duktig du är gumman!
5 åriga bröllopsdag – harregud vad tiden gåååår!

kramis!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.