Hälsobloggar!

Älskar ni, liksom jag hälsobloggar, hälsotidningar och allt som har med ett hälsosammare jag att göra? Nu finns en hel samling länkar samlade på samma ställe! Klicka på loggan till höger så kommer ni till den och kan surfa omkring på en massa sköna hälsobloggar! Jag ska surfa runt lite senare när jag har mer tid över =)

Kommentarer

 1. säger

  Jag har varit ”fast” i hälsobloggar men har haft paus från ”andras” hälsa. Fokus har legat på annat men nu är jag på G. Sommaren hade visst ”satt sig fast” på mig så i dag har jag skrivit in mig på VV för jag vill lära mig propoints. Skall äta 29 prop. om dagen. Hur mycket ras fick du de två första veckorna när du startade med pro?
  Hälsningar Mamma Mia

 2. säger

  Nu kanske detta låter dumt, men jag skulle vilja ha din hjälp! Jag ser att du har tappat en hel del i vikt, och jag är i det stadiet själv just nu.. Jag skulle gärna ta emot några tips, saker som funkat för dig och tips på hur man håller motivationen uppe. Jag har tänkt höra av mig till lite olika (framgångsrika) vikt/hälsobloggare för att få fakta och stöd, jag hoppas du inte tycker detta är jobbigt eller ser det som ”spam”

  MVH
  Linnea på stegdagboken.blogg.se

 3. Tove säger

  Gillar det också.Villl bara tala om att nu sprids dina brödrecept här i småland ;O)
  Alla älskar dem.

 4. Jenjo säger

  Allra underbaraste Åse. Jag arbetar som telefonist och här är det VÄLDIGT lugnt så här under semestertider. När det inte ringer, så kan vi surfa runt på det stora internetet…. Eftersom jag oxå trivs bra bland dessa hälsobloggar känns det riktigt kul nu. Tack vare dig!!!
  KRAMIS

 5. Teres säger

  Det var verkligen längesedan jag var in till dej…. men nu är det dax för kille nr4 har kommit ut så nu ska ca 25 kilo bort då behöver jag verkligen din blogg som pepping ;)

  Kram Teres

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *