6,1K
Jag äter nästan bara goda sallader och en bit kött nu under sommaren, både hemma och borta! På sommaren vill jag inte ha tung mat med gräddig bas.
Denna salladen åt vi med lammentrecote och tzatziki i går kväll. Så gott! Prova vetja!
Halloumisallad till grillat
- Total Time: 15 minutes
Ingredienser
- 1 aubergine
- 1 zucchini
- 2–3 vitlöksklyftor
- 1 pak choi
- 10 mindre röda tomater
- 50 gr pinjenötter
- 1 dl svarta urkärnade kalamata oliver
- Ruccola
- 1 halloumi
- olivolja, salt och peppar
Instruktioner
- Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna.
- Tärna zucchini och aubergine, finhacka vitlöken. Skär ner pak choien. Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Rör ner tomaterna och låt allt fräsa en stund i hop. Lägg upp på fat och blanda ner ruccolan och oliverna. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen.
- Prep Time: 5
- Cook Time: 10
Nutrition
- Serving Size: 4
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎
5 kommentarer
Pak choi var inget jag fann! Kan jag byta mot något annat?
Du kan ta en annan kål, tex salladskål!
Åhhh, den där blir det till middag idag! Åhhhh va smarrig den ser ut. Tack snälla för all inspiration du ger! <3
Åh den osten glömmer jag alltid bort! Men den är ju så got och passar till så mycket ! !
Uh, hvor ser det godt ud! Det må bestemt prøves…
Får så meget inspiration af at følge din blog. Elsker dine opskrifter og de små dagligdags historier du krydrer dem med. Har også for nylig købt din bog ”Lev gott”, og er derfra blevet motiveret til at leve med periodisk faste 16:8. Fungerer så godt!
Hilsen fra danske Rosa
Kommentarer är stängda