Gymlife och Snabba laxen

av Åse

God morgon på er!
Hoppas allt är bra med er även om det är ganska tyst om er 😉
Jag jobbar undan lite men om en stund är det dags för ett härligt överkroppspass i mitt älskade hemmagym!
012A3732
Kolla in världens sötaste skivstång! 😉 Den kom i går, finns HÄR. Den är på total 20 kg.
012A3738
Jag har en internaltionell skivstång sedan tidigare men ska sälja den, den ä på tok för lång och denna skivstången är betydligt enklare att använda.
Tänkte premiärköra lite med den i dag *WOOP*
Kroppen är laddad med bra mat sedan i går.
Gjorde en gammal klassiker här, nämligen Snabba laxen – såååå gott!
Ny favorit här hemma är Arlas 10% turkiska Meze yoghurt! Så krämig och god!
Till det rostad sötpotatis och en vitkålssallad. (färsk vitkål, tomat, gurka, balsamvinäger, olivolja, salt & peppar)
012A3726
012A3730
I kväll kommer syrran med familj hit på kvällsmat och tror det blir hamburgerbuffé, var längesedan! 
Ska pickla lite rödlök och röra ihop hamburgerdressing etc – Åh så GOTT!
Kika in sedan fö en riktigt god hälsosammare kaka! Slurp!
❤️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

15 kommentarer

Maria 28 april, 2016 - 19:48

Hej
Underbart söta rosa. Mycker roligare än svarta 🙂
Kul med en egen hörna…du har ju till och med TRX band i taket 🙂
// Maria

Svara
Ulrika 28 april, 2016 - 11:15

Precis sån lax brukar jag också göra! Jag använder en grekisk örtkrydda som jag köpt på TGR i Köpenhamn, som är supergod vet inte om de har den på TGR på Väla. Den innehåller bl.a vinterkyndel, lite ovanlig smak, men god.

Svara
mallan 27 april, 2016 - 14:59

Ser jättegott ut!
Ville bara säga att hemsidan funkar mycket bättre nu sedan du gjorde om!
Kram!

Svara
Åse 27 april, 2016 - 15:02

Vad bra!!! Kram!

Svara
Kristina 27 april, 2016 - 14:43

Härligt med nytt lax recept. Får bli till helgen så färsk lax kan inhandlas. Hur mycket timjan ska det vara? Står / tsk. Är det färsk eller torkad timjan?
/ kristina

Svara
Åse 27 april, 2016 - 14:46

Ska ändra! 1 tsk torkad.

Svara
Jenny 27 april, 2016 - 11:20

Hejsan, vilket fint gym du har, alltså färgen på skivstången! En fråga, hur gör du din picklade rödlök och dressing? Jag har alla dina böcker och måste få säga att jag redan längtar till nästa. Den med Anna Hallen har jag inspirerat en god vän med fibro. Att köpa så nu väntar jag på att få höra om hennes hälsovinster ??? ha en bra lillelördag

Svara
Helena S 27 april, 2016 - 10:08

Hej Åse,
Vi är här, även om vi inte hörs 🙂
Vikterna på skivstången är bara klockrent DU!!! Jättesöta!
Jag har själv också en sådan där stor skivstång, eller det är min mans egentligen. Men visst, den är på tok för lång så man blir ju lite begränsad i utrymmet. Ska ta och spana in ditt tips, och om inte annat kanske man kan få önska sig en sådan vid nästa födelsedag 😉
Ha en bra onsdag!
Hälsningar, Helena

Svara
Åse 27 april, 2016 - 10:28

Haha, eller hur!? Allt för att det ska bli roligare att träna =))
Kram på dig!

Svara
Sanna 27 april, 2016 - 10:07

Härligt med hamburgarbuffé – kan tipsa om att göra tryffeldressing till burgarna, vi hade det igår med just picklad rödlök och andra godsaker! En hit som verkligen gick hem… Fetaost i burgare är också super!

Svara
Åse 27 april, 2016 - 10:13

Haha precis va jag hade tänkt göra 😉 Tryffelmajonnäs närmare bestämt =)
Burgarna tänkte jag fylla med jarlsbergsost och lite jalapeno =)

Svara
Ewa 27 april, 2016 - 10:06

Hej Åse
Nu var det ett tag sen jag skrev till dig.
Har en liten fråga: vilka övningar gör du i ditt hemmagym ? kan du inte visa på bloggen ?
Ha en bra dag
Kram
Ewa

Svara
Åse 27 april, 2016 - 10:08

Jag kör så olika, men tre pass i veckan efter appen SWEAT + kör lite annan tyngre styrka också och då hittar jag mycket inspo från appen Virtual Trainer Pro. Kram!

Svara
Sara 27 april, 2016 - 09:50

Å vilket fint litet gym! Jag har ett förråd i källaren… Kanske borde pimpa upp det lite…
Idag ska jag laga dina kotletter i ugn med grädde och sambal oelek 🙂

Svara
Åse 27 april, 2016 - 09:53

MUMS! De är sååååå goda! Får nog bli dem en dag här tack för tipset! haha

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.