GOTT NYTT ÅR!

Kära läsare, tack för året 2013!

Tack för att ni skänker mig arbetsglädje varenda dag. Tack för era vänliga ord, för ert pepp och för att ni trivs hos mig. Med tanke på så många människor som läser hos mig och så få trista, negativa kommentarer jag får så tolkar jag det som att de flesta av er trivs här och de som inte trivs här, försvinner utan att sprida negativitet. Ni är dock många som lämnar positiva rader efter er och jag inte nog poängtera hur mycket energi de ger och hur mycket bränslet de ger min kärlek för det jag gör. Jag älskar människor, älskar problematiken i oss, älskar hur bra vi kan få varandra att må och jag älskar att uppleva och upptcka olikheter och likheter i oss!
Love U! Jag ser såååå fram mot 2014! Tack för er feedback som strömmar in via Feedback rutan längst ner!! Jag får många fina tips och idéer! Bloggen kommer bli ännu större och ännu bättre 2014, det vågar jag garantera!

I kväll firar vi in 2014 med pompa och ståt, som sig bör! God mat, god dryck och gott sällskap!

Förrätt:
Mousseline på havskräfta från Skälderviken serveras med mussel- & räksallad, havskräftsbisque & mörkt brödflarn

Huvudrätt:
Variation på skånsk dovhjort – timjanbrynt hjortrygg & hjortkorv med smörstekta trattkantareller, pumpa- & tryffelcrème, glaserad jordärtskocka, Pommes Anna samt rosmarinsky

Efterätt:
Hallon- & chokladgâteau med halloncrème, färska bär & knäckflarn

 

IMG_5899
Vi kör lite tema ikväll! ;) 

IMG_5873
Min söta klänning köpte jag i Barcelona i september!

 

IMG_5874

2013-09-27-19.16.48
Gissa hur mycket jag längtar till Sitges/Barcelona!! Det kommer bli ÄNNU bättre i år! Tjohoooooo

Nu önskar jag en god och trevlig sista dag på 2013! Så hörs vi 2014!! =) Stooooooor kram!!!!

Kommentarer

 1. Malin Henriksson säger

  Tack själv min vän! Gott nytt år och ha en underbar nyårsafton.

  Love U too :)

  Du inspirerar och peppar oss lika mycket och allt handlar om att ge och få.

  Stor kram och vi ser fram emot 2014 med nytt mål och nya utmaningar och nya möjligheter.

  :))<3

 2. Frida säger

  Gott nytt år fantastiska Åse,jag har med hjälp av din blogg nåt mål som jag inte trodde fanns,din glädje o allt du delar med dig av..respekt o en stor kram till dig<3 2014 is The year!

 3. Barbro säger

  Önskar dej och dina nära och kära ett gott nytt 2014. Du har gett mej många goa mat som bakrecept alltid kul att prova på nya.
  Många kramar från trogen läsare av din blogg.

 4. Yvonne S Ed säger

  Tack själv Åse! Du är en stor inspiration och ett halvår med LCHF och dig har gett mig mycket. Jag mår så mycket bättre. Nu vill jag gärna komma åt vikten också, och det är mitt löfte till mig själv för ett fantastiskt 2014; att köra lite striktare så att jag kan må ännu bättre.
  Men först – ett fint och trevligt nyårsfirande. Nya klänningen ska på och klackarna likaså!
  Njut och ha det bra. Vi hörs under 2014!
  /Yvonne

 5. säger

  Underbara fina Åse! Önskar dig en härlig kväll och ett fantastiskt 2014. Du är en av de personer som inspirerar mig allra mest. Mitt första år med LCHF har varit helt fantastiskt och jag är så glad över att just du fick mig till att börja. Och gubben här hemma hälsar att han är supernöjd! ;) Tack snälla Åse, du är guld värd! Stora kramar till dig ♥

 6. Therese Rutqvist säger

  Gott Nytt 2014 till dig Ase fran ett gratt London – tror att vi alla lasare ser framemot att inspireras annu mer av dig :) kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *