Gott!!

av Åse


Uppladdat via mobilen

Pastan smakade precis som vanlig pasta!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

29 kommentarer

Just the beginning 11 oktober, 2009 - 12:20

Hej,vill bara tala om att jag tycker du är jätteduktig.
Jag har oxå gott egenom en viktresa och har runt 5kg kvar för att nå min målvikt. Titta gärna in i min blogg

Svara
fiffiz 11 oktober, 2009 - 11:51

Jag var på en föreläsning i går som var så enormt bra, du skulle verkligen vara med och höra. Det hon sa var en blandning av ditt sätt och äta och på det sätt jag äter.. Jag har just läst 10 år på 10 veckor som är skriven av thorbjörg hafsteinsdottir. Hon pratar om att man inte ska vara rädd för fett, att man ska äta naturligt och så ekologiskt som det bara går. Försöker att tänka på vad jag äter och inte äter och mitt godisbegär har sjunkit..
Ha en forts trevlig Söndag
Kramiz
Fiffiz

Svara
Ellinor 11 oktober, 2009 - 08:18

Hej tjejen,

Härligt att du hittat ett gott substitut 🙂 Jag funderar lite på vad man gjort pastan av? Om du har tid och möjlighet skulle jag blir super glad om du kunde skriva ner ingredienser och näringsvärden?

Massor med kramar

Svara
Åse 11 oktober, 2009 - 09:43

Hej vännen! Om du kikar på länkarna i inlägget om pastan något inlägg ner så står allt där. Kram!

Svara
Ettan 11 oktober, 2009 - 08:09

Oj,vad det såg gott ut!!

Svara
Mikaela 10 oktober, 2009 - 23:49

Verkligen grymt, har hittills inte testat pastan, men det borde jag då la? 🙂

Svara
Ida A 10 oktober, 2009 - 17:41

Jag har KÖK!!!!! Nu ska det lagas god mat och jag har skrivit ut massor med recept du lagt ut under tiden :).
Trots micromat och utemat har jag lyckats gått ner 0,5 kg – inte mycket kanske på 4 veckor men jag är supernöjd. Stenhårt fram till jul blir det nu om jag ska ha någon chans att komma nära mitt mål, har ju ca 7 kg kvar. Tack för alla dina inlägg, dom har räddat mig under renoveringen:). Tusen kramar till dig! //Ida A

Svara
Åse 10 oktober, 2009 - 19:35

graaaaaaattis ida!!!! jäkligt bra jobbat!!!!

Svara
cecilia 10 oktober, 2009 - 13:17

Tänkte först som Vickan:var är pastan, men sen såg jag ett pastaband på tallrikskanten…..:)

Svara
Aika 10 oktober, 2009 - 11:37

Jag hänger på nästa gång du ska beställa så delar vi på frakten ;)Vågar inte på det nu, rädd det trigar igång men när din pasta e slut kan det nog bli lagom! Pöss

Svara
Irene 10 oktober, 2009 - 10:46

Kul att den var god! Vad jag läst på nätet är denna sorten riktig god, medans andra lågkolhydratpasta smakar läskigt. Tur, för pga den höga frakten var jag ju tvungen beställa mycket…(jättesmart…)Min kommer nästa vecka, kommer kännas konstigt äta pasta..det har jag inte gjort på evigheter. Inte för att jag saknar det egentligen, mer för att få lite variantion.
He, mina kollegor kommer nog ramla av stolarna när de ser mig äta pasta…

Svara
jessiie 10 oktober, 2009 - 09:47

Ser riktigt gott ut 😉

Svara
Malin J 10 oktober, 2009 - 09:39

Ser mycket gott ut, måste gå igenom alla dina recept och få lite inspiration. Nu nhar vi snart kört i en vecka och det känns jättebra i kroppen känns rent på något sätt inte jobbigt på något sätt. Hoppas ni får en trevlig helg, Kram

Svara
Anna 10 oktober, 2009 - 09:23

Hej!
förstå måste jag säga att jag är så imponerad över din viktminskning. följer din blogg kontinuerligt! Att du orkar hålla i o fortfarande äta LC när du gått ner till din målvikt! det är så lätt att börja tumma för mycket på det där o vips så hr kilona smugit sig på igen! Iknow, done that twice=(…fast nu ska jag komma till saken. Pastan du köpt hade ju 5 g/port (50g) det blir ju 10 g /100g. jag som kör första veckan på min omstart bör jag då hoppa över den? mått stocken är vell livsmedel under5 g/100g?

Jätte bra blogg! o lycka till i fortsättningen!

Svara
Åse 10 oktober, 2009 - 09:36

Tack!

Jag äter ju LC fast äter kolhydrater emellanåt så jag kör en mellanvariant, håller mig oftast och mestadels till LC/GI dock 🙂

När det gäller regeln 5/100 så har jag inte hållit stenhårt på den själv, jag har ätit lite mindre av de varorna som har lite mer. Jag har istället summerat kolhydraterna och sett till att hålla mig runt 20 kolh per dag!
Så ät du din portion pasta med 5 per portion, det är ju ett bra LC värde!
Var observant på pastan, dvs det fungerar samma med den som tex med vissa sockerersättningar att en del känsliga reagerar på det, man får kolla sin egen känslighet.

Svara
Disa 10 oktober, 2009 - 08:59

Ser smaskens ut!!! Vart köpte du pastan??? =)

Svara
CI 10 oktober, 2009 - 07:26

Ser läckert ut och lite häftigt med pasta. Finns den i butik eller bara på nätet? Vi hade Paella till middag som jag inte lagat sedan hedenhös! Ruskigt gott…

Svara
Cajsa 9 oktober, 2009 - 23:20

Tack för alla recept du lägger ut. Den falska pastagratängen var ju supergod 😀 Blir som vanligt inspererad av dig att fortsätta min viktnedgång 🙂 Kram Cajsa

Svara
Soulsister 9 oktober, 2009 - 22:59

Oh va gott det ser ut, snyggt upplagt me!

Svara
jennyh 9 oktober, 2009 - 22:54

Åh vad bra! Då ska jag beställa hem den sedan ska jag äta spaghetti och köttfärssås med gott samvete, mums!!!

Svara
gruset 9 oktober, 2009 - 22:41

Skönt å höra! 😀

Kram!

Svara
Anita 9 oktober, 2009 - 22:17

Åhh, tack för dina läckra matbilder. Kul att höra om resultatet av pastan. Önskar dig en trevlig helg!

Svara
Hanna 9 oktober, 2009 - 22:10

smarrigt!

Svara
vickan 9 oktober, 2009 - 21:44

men var ÄR pastan?????? ser ingen 🙂

Svara
Åse 9 oktober, 2009 - 23:07

hahahah kanske bara lurar er!! 😉
Låg underst, djup tallrik *S*

Svara
Linruz 9 oktober, 2009 - 21:39

Mmm det ser smaskens ut!!!!

Svara
Camilla 9 oktober, 2009 - 21:15

Ser gott och fräscht ut! Tänk så perfekt att smaken var intakt men kolisarna i lagom mängd 🙂

Svara
AnnicaP 9 oktober, 2009 - 20:46

Kul!
Ska nog göra en beställning och använda då suget sätter in.

Kram

Svara
Carro 9 oktober, 2009 - 19:57

Har du kanske räknat ut points på den där pastan?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.