FREEEEEEEEEDA!

av Åse

Gymmet och ett möte inställt i dag, Noel blev dålig i natt så vi befarade kräksjuka men det var nog helt enkelt för många köttbullar och prinskorvar i går kväll 😉
Han mår bättre nu. Jag ska köra ett styrkepass hemma snart istället, håller hårt på min ”varannan dag” approach för att behålla motivationen!
11122014-012A4121
Jag är en sucker för julmat! 2 munfullar av makens Innis & Gunn öl blev det också.
Men nu har jag julmatsstopp tills vi ska på julbord den 21:e och sen julafton 😉
I kväll blir det finmat så det stänker om det! Exakt vad det blir får ni se i morgon.
Jag ska prova min nya Sous Vide Cirkulator, såååå spännande! Tänk att få perfekt tillagat kött, fågel, fisk varenda gång!
Sous Vide tekniken används på förstklassiga Michelin restauranger och är helt enkelt en teknik där man tillagar vacumförpackad mat i vattenbad för att få en perfekt, jämn temperatur rakt igenom och det bevarar även smak och näringsämnen bättre!
(Köttet får sedan en snabb stekyta innan servering, så det serveras inte kokt ;))
12122014-012A4130
Vad ska ni hitta på ikväll?? Något extra gott på matbordet??
KRAM! ♥︎

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Camilla P-A 13 december, 2014 - 19:01

Innebär varannandag, endast träning varannan dag eller är det mer i konceptet? 🙂

Svara
Åse 13 december, 2014 - 20:19

Enbart träning.

Svara
Lotta 12 december, 2014 - 23:03

HEJ ÅSE!
Idag har det inte gått i många knop. Jag har varit trött hela dagen, blev 2,5 timmars sömn inatt. För vi var och såg Christmas Night igår

Svara
Helena B 12 december, 2014 - 15:22

Hej hej!
Här blir det inga större maträtter ikväll, dock blir det direktimporterad parmesan och ett eller två glas rött.
Imorgon blir det det där goda köttet med jordärtskockspurén med tryffeloljan som du lade upp förra veckan, efter jag varit på bio och sett Hobbit 3.
Trevlig helg!

Svara
Maria Nordström 12 december, 2014 - 13:27

Det låter som en intressant teknik att tillaga mat. Ditt val av klänning var perfekt, du valde den snyggaste. Du kommer att göra succé med den.
Ikväll ska vi på julbord och det är på en båt så deras tema är mycket fisk och det passar mig perfekt. Man blir behagligt mätt och harmonisk i sinnet av fisk.
Ha en skön o fin helg och hoppas det stannar vid sonen och han får krya på sig och ni andra klarar er.
Kram ❤️

Svara
Åse 12 december, 2014 - 13:34

Jag håller med! Fisk är bäst! Jag väljer alltid fisk ute på restaurang och äter själv fisk nästan varje dag! Ger en lätt kropp och skarpt sinne! ❤️ kram och ha det supermys!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.