Fläskfilé i vitlökssås

av Åse

Detta slängde jag i håg ganska sent i går och det blev riktigt gott!

8 personer

2 stycken fläskfiléer
2 paket bacon
2 burkar cantadou vitlök med olivolja
Champinjoner (200 g ca)
Salt, peppar, en skvätt soja
Smör
5 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde

Putsa och skiva fläskfilén, stek i smör så den får fin färg. Lägg över fläskfilén i form. Stek strimlad bacon till fin färg. Skiva champinjonerna och lägg sedan champinjonerna och baconet ovanpå fläskfilén. Koka upp cf, grädde och cantadou och smaka av med salt, peppar och soja! Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter!

Servera med härliga grönsaker av smak! jag hade ugnsrostade grönsaker!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

15 kommentarer

Felice 9 maj, 2014 - 09:14

Ska prova detta receptet idag! Måste bara säga att jag tycker du har en super bra blogg med jätte bra lchf recept! Bra smak på kläder och övrigt!

Svara
Mathilda 17 maj, 2012 - 11:37

Lagade denna igår till middag, sååå gott!!!

Svara
Catrin 13 oktober, 2011 - 17:53

Det här lagade jag igår och det blev supergott! Dock syndade jag lite och skivade ett par bananer och blandade i…jag tränade hårt igår så jag tröstar mig med att jag förbränner de extra kh. Och övriga familjen åt med god aptit, minst sagt…banan kanske inte är ngt man ska frossa i, men det ger en väldigt god brytning ihop med fläskkött, inte minst bacon…och uppdelat på fyra pers blir det inte mer än en halv banan per pers, och det klarar man nog om man inte är extremt känslig…

Svara
Åse 13 oktober, 2011 - 22:25

Klart du ska ha din banan om du vill! =) Medvetna val serru 😉 Härligt att det smakade!!

Svara
Ellinor 30 september, 2011 - 23:50

Hej söta,
Går igenom dina recept och ser att detta har jag missat. Muuuums vad gott det lät!! Ska prova i veckan!!! 🙂

Kram

Svara
Pia B 20 september, 2011 - 16:06

Härregud va GOTT!!!

Min kräsna son slevade i sig och jag slickade tallriken!!!!

Gör en kokbok kvinna!!! ;))

PUSS

Svara
Åse 20 september, 2011 - 17:30

Smarrigt gumman!!!=)) Puss

Svara
Petra 25 augusti, 2011 - 20:25

Mmmmm va gott detta var och då hade jag inte ens vitlöksosten i =) körde med riven vitlök istället… ska testa orginalreceptet nästa gång.
Ha det gott så här en torsdagskväll.

Svara
Emelie 22 augusti, 2011 - 07:27

Sååå gott!
Vi lagade de i fredags och de var underbart gott.
Jag åt den som de var tillsammans med sallad och sambon med klyftpotatis och vi älskade de båda två!
Kommer vi absolut laga igen!!
Idag ska vi testa kycklingen med mango chutney

Svara
jessan 20 augusti, 2011 - 14:40

Låter mycket gott!! Ska testa det ikväll!! letade lördagsmiddag och kom in på din blogg!! 🙂
Ha en trevlig eftermiddag/kväll!

Svara
Anita 14 augusti, 2011 - 16:50

Vilket gott recept det här är, har precis ätit det till middag. Var hittar man Cantadou med livolja? Vi handlar på Maxi i Linköping, men de hade den inte så det fick bli med örter istället. 🙂

Svara
Sofie 6 augusti, 2011 - 20:27

Mmm jag testade denna maträtt idag och det blev riktigt gott! mums :))

Svara
Sara 6 augusti, 2011 - 18:29

Mums! Det receptet måste jag prova =)

Svara
Susanne 6 augusti, 2011 - 13:33

Låter som en rätt helt i min smak.

Ha gott!
KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.