Caprese toast LCHF

av Åse

Det är så himla kul att denna idén med mina kesotoasts spridit sig så och att det är så många som liksom mig är beroende av dem nu!! hehe
I kväll blev det en caprese toast! Absoluta favoritmackan annars är caprese på ciabatta och i dag fick det bli en nyttigare variant! Caprese på kesoplättar!
Caprese: Mozzarellasallad (tomat, basilika, mozzarella)
Åhhhhhhh yummie yummie yummie yummie!!!!!
Jag gjorde helt enkelt tre kesoplättar (1 sats, använde två plättar)
och sedan lade jag på mozzarella, tomat, basilika, perssilade, olivolja och lade på locket och sedan grillade i mackgrill!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

15 kommentarer

Veckomeny 1 för Viktminskning LCHF / Lågkolhydratkost - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda! 11 januari, 2016 - 14:09

[…] kokosgrädde) och 30 g hallon , gärna 1 kopp kaffe med 1 msk kokosfett eller MCT Lunch:  Caprese Toast eller gårdagens middag Middag: Smörstekt torsk med […]

Svara
Ylva 9 oktober, 2012 - 21:23

Tack för det här receptet. Underbart gott och hela familjen gillar dem.

Svara
Åse 9 oktober, 2012 - 21:44

Vad roligt!! =) Tack för recension )

Svara
Helgfrukost : Dagarna.nu 14 augusti, 2012 - 09:06

[…] varianter att göra med dessa kesoplättar, få se vad jag ska göra för variant nästa helg. Caprese toast eller Västerbottensplättar a la italia […]

Svara
Anna Lindholm 9 augusti, 2012 - 11:06

Har svårt att få mina krispiga utan blir mer mosiga vet inte vad jag gör fel. Har testat både på hög och låg värme men med samma resultat. När jag rör ihop smeten brukar jag bara använda elvispen kanske är det de som är problemet så att plättarna inte blir bra?? För du använde väl en mixer??

Svara
Åse 9 augusti, 2012 - 11:35

Ja jag använder stavmixer så smeten blir slät. Steker i kokosfett på medelvärme.

Svara
Fyscoachen 8 augusti, 2012 - 22:11

Har precis avnjutit dessa läckerbitar! Mums! Tack för tips!

Svara
Åse 9 augusti, 2012 - 03:50

Kul att de smakade! :))

Svara
María 7 augusti, 2012 - 13:16

Hej! Ett tips är att grädda kesoplättarna i våffeljärnet, går väldigt snabbt och de blir lite krispiga som våfflor=)

Svara
Tessan 7 augusti, 2012 - 00:58

Jesus vad gott! Nu har jag middagen fixad tills imorgon;)

Svara
Ida 6 augusti, 2012 - 23:52

Mmm det såg verkligen gott ut!
kram Ida

Svara
Jenny 6 augusti, 2012 - 23:12

Bra ide att göra Kesoplättarna till varma mackor! Älskar dessa sen jag såg dem i Anna Jacobssons blogg för länge sen. Jag har inte lyckats lära mej gilla de andra brödsubstituten tyvärr ( smaken är som baken) Men detta låter precis som nåt i min smak, ska testa imorgon. 🙂

Svara
sofie mumsfillibaba 6 augusti, 2012 - 21:44

Kesoplättar låter ju smarrigt! Tyvärr verkar inte länken till receptet (antar jag) funka.

Svara
Karin 6 augusti, 2012 - 21:23

Tack för tipset! Rätten såg god ut redan innan grillen. Alltså kan man göra både ock antar jag…. Jag älskar kesoplättar och imorn blir det din variant med salami, tomat och brie. Mums!!!

Svara
Ann-Sofie 6 augusti, 2012 - 20:54

JAAA, de är verkligen sååå goda! Åt varm macka (crog) till middag och jag är fortfarande mätt:))
Kramen

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.